AUBREY

………….ketika lagu “Aubrey” mengalun lembut, mendayu-dayu……..seketika itu pula anganku terbang ke masa lalu, dan aku teringat padamu, sahabatku………………………

And aubrey was her name,
A not so very ordinary girl or name.
But who’s to blame?
For a love that wouldn’t bloom
For the hearts that never played in tune.
Like a lovely melody that everyone can sing,
Take away the words that rhyme it doesn’t mean a thing.

And aubrey was her name.
We triped the light and danced together to the moon,
But where was june.
No it never came around.
If it did it never made a sound,
Maybe I was absent or was listening to fast,
Catching all the words, but then the meaning going past,

But God I miss the girl,
And I’d go a thousand times around the world just to be
Closer to her than to me.

And aubrey was her name,
I never knew her, but I loved her just the same,
I loved her name.
Wish that I had found the way
And the reasons that would make her stay.
I have learned to lead a life apart from all the rest.
If I can’t have the one I want, I’ll do without the best.

But how I miss the girl
And I’d go a million times around the world just to say
She had been mine for a day.

untuk mendengarkan lagunya, klik http://www.youtube.com/watch?v=dwdTcoUHfkw

~ oleh Willy Wungo pada 31 Desember 2008.

6 Tanggapan to “AUBREY”

  1. […] AUBREY […]

    **********ww***********
    thank’s for visited my blog

  2. Aubrey ya…. ingat lagu ini jadi ingat acara di radio jaman saya masih SMA.. He..he… lagu ini jadi backsound-nya
    SAS MEMORI KAMU nama acaranya….
    *************ww say*******************
    sangat mendayu-dayu ya mbak may lagunya. saya suka sekali dengerin kalo malam2. lalu ingat seeorang yang ada di solo. hahahah…..solo memang unforgettable town.
    btw, thank’s banget sudah mampir di blog saya.

  3. Aubrey gak ada matinya, semua ‘abg solo’ jamannya SAS Memory Song
    pasti setuju, kalo denger lagu ini pasti memori langsung flash back waktu SMA.
    Bagi gw Aubrey menjadi ‘inspirasi & penuntun’ gw menemukan soulmate gw.
    ***********ww say*********
    hehehehe….itu lagu dari lu tuh Gung wkt kita lg sibuk sama Blue Scope yg sontoloyo itu huahahahaha. Thank’s ya sudah mengunjungi blog saya yang masih dlm taraf “sinawu”. salam buat soulmate-nya

  4. jadi inget ad backsound desir pantai n suara camar…jadi ingat masa culun saya hahahah

    ***********ww************

    makasih sudah mampir…

  5. thanks for share the lyrics

    *********Ww***************
    Sama2 Julie….makasih sudah berkunjung.

  6. Subhanallah… lagunya slalu bikin merinding…
    Dulu SAS Memory Song slalu jdi temen belajar…
    Dengerin mas Awang bacain Surat Cinta kiriman Pendengar…
    Hufft…jadi kepingin dengerin SAS Memory Song with Aubrey lagi…
    Masih ada nggak ya….
    Gelombangnya sampai Jakarta gak ya….please….

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

 
%d blogger menyukai ini: